eTWİNNİNG KALİTE ETİKETİ

Okulumuz Okul Öncesi Eğitimi Öğretmeni Yasemin Canlı AZERBAYCAN (1), TÜRKIYE (10) öğretmenle işbirliği içinde çalışmıştır.

Tarihim Benim En İyi Rehberim projesi ile Öğrencilerin çalışkan, tutumlu, milli ve manevi değerlerini bilen bireyler olarak yetişmesinde temel eğitim kurumları, eğitimin ilk basamağı olmaları nedeniyle son derece önemli bir rol üstlenmektedir. Küçük yaşta öğrenmenin kalıcılığı göz önüne alınarak tarihi değere sahip kişilerin küçük yaşta tanıtılması önemli bir husus arz etmektedir. Bu proje ile okul öncesi ve ilkokul çocuklarının tarihi şahsiyetler üzerinden çalışkan, tutumlu, milli ve manevi değerlerini bilen bireyler olarak eğitilmesi hedeflenmektedir.

Okulumuz Öğretmeni Tarihim Benim En İyi Rehberim projesinde ki çalışmalarından dolayı etiketi ile ödüllendirilmiştir. Kendisini okulumuz adına tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

04-03-2021